dissabte, 1 d’agost del 2015

VI Cursa de Festa Major d'Igualada


Aquest any arriba el primer rogaining semiurbà a la nostra ciutat i dels del club CERRR Igualada us hi convidem a assistir-hi.

Dia: Dilluns, 17 d'agost de 2015

Modalitat: rogaining popular semiurbà d'una hora de durada. És un cursa score. Es donarà un mapa A4 amb un total de XX controls els quals s'han d'intentar fer amb un màxim d'una hora. Les fites tindran diferents puntuacions segons el número de les desenes del seu codi. S'haurà d'ultilitzar l'estratègia ja que es molt difícil poder passar per tots els controls amb el temps establert. Arribar més tard de l'hora permesa restarà 5 punts cada minut. El marcatge de les fites serà amb la pinça tradicional.

El rogaining:  Activitat oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i de desplaçament a peu per navegar a través dels carrers del nucli urbà i voltants de la capital de l'Anoia. Modalitats Individuals i equips de 2 a 5 persones.

Mapa: Actualitzat i ampliat el 2015, per Roger Solé, Biel Ràfols i Quim Solé. Escala 1:7.500 i equidistància 5 m.

Lloc de trobada: Plaça de Cal Font.

Hora: Recollida targetes a partir de les 19:00h. Sortida en massa 19:20 hores.

Inscripcions: Inscripcions gratuïtes. Per tal d'assegurar-se mapa, cal enviar un correu amb nom i cognoms dels membres de l'equip i edat a orientacioigualada@hotmail.com.

Esdeveniment al facebookhttps://www.facebook.com/events/432828366924009/

I després.... el II o-birring igualadí dins dels actes de la Coll@nada: properament més informació a: https://www.facebook.com/events/1623642474580593/


Caminant o corrent? Es pot fer de qualsevol manera. És una prova popular oberta a tothom. Més informació sobre les curses d'orientació:

FCOC: orientació.cat
cursesorientacio.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada